Tomsale - Royalking - Dampkabiner og Spabade - Det bedste valg til bad
Find os på Facebook
[Søg]
Alle ord Sætning Mindst ét ord
ForsideNyhederSpabadeDampkabinerUdespaBrusProfilKontakt/BestillingFAQ

Tom Sale - Royalking

Tom Sale  - Lager og udstilling i Bredebro


Baggrund

Royalking badprodukter ejes og drives af Tom-Sale ApS, der har sin baggrund i salg og udlejning af pavilloner, mandskabsvogne og toiletvogne til byggebranchen og det offentlige. Virksomheden blev grundlagt som personligt ejet virksomhed i 1990, og siden omdannet til et ApS i 2005.

Idé

Vi startede med at importere spa og dampkabiner i foråret 2004, da vi havde set at produkterne var meget efterspurgte, og at markedet herfor var i rivende udvikling.

Dog fandt vi prislejet alt for højt her i Danmark. Vi undersøgte markedet for leverandører, og efter grundig research fandt vi en leverandør der kunne opfylde vore kvalitetskrav og samtidig levere til priser der var mere ”spiselige” for forbrugerne. Vi har siden efteråret 2004 haft denne leverandør af spabade og dampkabiner.


Leverandøren

Vi valgte en producent "Royal King Sanitary Ware" som producerer tysk design og kvalitet i et meget bredt program. De leverer en række kvalitetsprodukter som opfylder de Europæiske krav og normer.

Virksomheden arbejder hele tiden på udvikling af nye og spændende produkter, så vi kan tilfredsstille ønsker og behov hos vore kunder.

Virksomheden er ISO9001 certificeret og produkterne er CE-mærkede efter gældende EU-normer.

Koncept

Vi har en mindre, men velassorteret udstilling, og vores koncept er at holde omkostningerne så langt nede som muligt, til gavn for kunden. Et velassorteret lagerprogram, så vi hurtigt kan levere de mest populære modeller til vore kunder, har vi naturligvis også.

I er altid velkommen til at kigge forbi vores forretning i Bredebro hvor vi har åbent efter aftale.
"ROYALKING" - Spabade og Dampkabiner - DK's bedste kvalitet & flotteste design til prisen
Tom Sale ApS, Brede Bygade, DK 6261 Bredebro Tlf.: +45 7471 0141 Mail: tom@tom-sale.dk