Tomsale - Royalking - Dampkabiner og Spabade - Det bedste valg til bad
Find os på Facebook
[Søg]
Alle ord Sætning Mindst ét ord
ForsideNyhederSpabadeDampkabinerUdespaBrusProfilKontakt/BestillingFAQ

Salgs- & leveringsbetingelser

Priser og levering:

Alle opgivne priser er inkl. 25% moms.
Der tages forbehold for force majeure, prisstigninger, afgiftsændringer, trykfejl, udgåede varer og ændrede specifikationer.

Bestilling/Betaling:

Du bestiller varen ved at kontakte os pr. formular, telefon eller fax.
Vi sender så faktura med post eller mail, som skal betales før varen leveres. (Omkostningsfrit med Homebanking) Det er også muligt at betale varen ved afhentning på vores lager i Bredebro. Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort, kontanter eller banknoteret check.

Vigtigt: Husk at påføre din betaling med navn og fakturanummer ved forudbetaling.

Vi har valgt denne fremgangsmåde, fordi vi gerne vil have en dialog med vore kunder!

NB:
Vi ved godt at det anbefales at handle hos en E-mærket webshop, men vi mener ikke at man kan sælge vore forbrugsgoder gennem et plastickort, så derfor har vi ikke nogen webshop. Vi kan så istedet kontaktes via mail eller telefon, 24/7 (næsten) hele året rundt.
Er du nervøs for vores betalingsmetode, så er du velkommen til at kontakte vort pengeinstitut, eller du kan "Google" vort firma, og du vil opdage at vi hverken har gæld til kunder eller andre kreditorer, ej heller "lig" i lasten med kunder der ikke har fået deres varer.
Vores E-mærkning er derfor: Kvalitet, Ærlighed, Service og Tillid.

Iøvrigt har vi en udstilling og et lager, hvor du fysisk kan se varen, og selv tage den med hjem, hvis dette ønskes.

Levering/fragt

Alle varer sendes ufranko med fragtmand på købers regning. Franko levering kun mod forudgående betaling af fragtudgiften.
Lagervarer leveres indenfor 3-4 dage efter vi har modtaget betalingen.

1) Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte os og melde fejlen.

Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til fragtmanden, som har leveret varen.

2) Hvis du inden for 14 dage efter varens modtagelse skulle fortryde dit køb refunderes den betalte pris, såfremt du inden periodens udløb returnerer varen franko til vores adresse. Dette gælder også såfremt du undlader at modtage en forsendelse.

Bliver en returneret vare ikke modtaget i original og ubeskadiget emballage (salgbar stand) forbeholder vi os ret at foretage et dækkende fradrag i tilbagebetalingen. Varer som returneres ufranko til os vil blive fratrukket evt. fragtomkostninger i tilbagebetalingen.

Skaffevarer pålægges returfradrag på 20-30%. Send evt. spørgsmål herom pr. mail eller kontakt os på telefon 7471 0141

3) Tilbagebetaling sker ved bankoverførsel eller check.

Sikkerhed og produktansvar

Alle produkter er som minimum omfattet af købelovens 2 års reklamationsret på fabrikations- og materialefejl. Såfremt der konstateres fejl ved varen som dækkes af reklamationsretten/garantien, skal køber selv betale for varens indlevering. Køber er ikke berettiget til at annullere handelen eller forlange prisafslag, såfremt Tom-Sale tilbyder reparation eller ombytning af en mangelbehæftet vare.
"ROYALKING" - Spabade og Dampkabiner - DK's bedste kvalitet & flotteste design til prisen
Tom Sale ApS, Brede Bygade, DK 6261 Bredebro Tlf.: +45 7471 0141 Mail: tom@tom-sale.dk